PrestaShop er et utrolig fleksibelt webshop-system, med masser temaer og moduler, der forbedrer front- og back-endoplevelsen. Når du læser dette, ved du det allerede og har allerede både installeret og oprettet din e-shop, som giver gode resultater. Selvom alt går godt med shoppen, er der flere tip, der kan hjælpe dig dagligt:

  1. Du kan give grupperabatter til udvalgte kundegrupper.

Hvordan gavner det? – tænker du måske?

Lad os sige, at du vil forvandle hyppige besøgende til kunder, ved at give en lille rabat til produkter til de registrerede brugere. Eller du har måske en særlig VIP-kundegruppe, som du vil give små rabatter på alle produkter eller visse produktkategorier. Der er mange mulige måder at udnytte gruppe-produktrabatter på.

For at gøre dette, skal du til BackOffice og vælge Shop-parametre => Kundeindstillinger => Grupper => Rediger *Din valgte gruppe*. Når du er der, giver alting sig selv.

Når du har læst dette, spørger du måske: “Hvad nu, hvis jeg vil have specifikke produktrabatter?”

Det kan du også få. Du kan gå så langt, som at vælge de valutaer, lande og grupper, der får adgang til denne rabat. Desuden kan du bruge rabatten i den ønskede periode, og beregne den i procent eller den pågældende valuta. For at gøre det, skal du i din BackOffice, vælge Katalog > Produkter > Rediger *Dit valgte produkt* > Priser > Specifikke priser. Her ses alle de nævnte muligheder.

  1. Hvis du har desktop-specifikke moduler, kan du deaktivere dem for mobile brugere.

Dette er en enkel, men en ofte overset mulighed, som mange kan få stor glæde af. Selvom visse moduler er afgørende for din webshops kundeoplevelse, kan det være bedre at deaktivere dem, hvis de ikke vises korrekt på mobile enheder – Ellers kan hele det ødelægge hele kundens generelle oplevelse.

For at gøre det, skal du bare vælge nedad-pilen ved siden af “Konfigurer” -knappen, og vælge ”deaktiver mobil”, når du er i afsnittet “Installerede moduler”.

  1. Du kan redigere flere af dine produktlagre i en fart med lagerstyringsfunktionen

Hvis din webshop arbejder med en lille kundebase, og du opdaterer dine lagre uregelmæssigt – kan det gavne dig. Hvis du har større mængdeændringer på mange forskellige produkter – er det et must! Stock Manager kan redigere flere produktmængder på samme tid, mens du følger hver ændring, der foretages af dig eller dit team. Dette værktøj kan spare dig for timevis af værdifuld tid, hvis din tidligere erfaring med lageropdateringer består i at ændre hvert produkts indstillinger én af gangen.

Du finder let denne indstilling under Katalog > Lagre

Det er de vigtigste ting, som vi anbefaler denne gang. Vi håber, at du synes, at nogle af dem kan bruges i din virksomhed.

Hvis tippene endnu ikke matcher din webshop, men du stadig gerne vil lære mere om PrestaShop, så tjek vores brugertræninger, som kommer i marts! (RESERVER NU – Kun få pladser tilbage)