Kvaliteten af service er det vigtigste, som kunderne overvejer, når de vælger et e-shop udviklingsbureau, der yder teknisk support til deres e-shop, og hjælper dem med at skalere deres forretning i evigt voksende økosystem.

Hvis du ikke formår at få kontakt til de bedste tekniske supportere der leverer et højt niveau af add-ons og support services, kan det gå hen og blive en rigtig dårlig forretning for din virksomhed. Og det ønsker du vel ikke for din forretning?

Selvfølgelig ønsker du ikke det, men din virksomhed kunne godt fejle , hvis du ikke træffer rettidige tekniske supportbeslutninger for at sikre levetiden på din shop.

Uanset om du er en startup eller en etableret virksomhed, har vi udformet nogle grundigt udtænkte pakker, der garanterer en forbløffende brugeroplevelse med langsigtet succes.

Hvad er fordelene ved outsourcing af teknisk support til os?

Nedskæringer på support udgifter

Du betaler kun for det, du bruger, og sænker dit budget i sidste ende. Det reducerer også omkostningerne ved ansættelse og uddannelse af support personale.

Forbedret konkurrenceevne

En god outsourcing virksomhed vil levere samme kapacitet, som større virksomheder nyder godt af og undgår enorme omkostninger, der i sidste ende videreføres til kunderne.

Fokus på din kerneforretning

Outsourcing hjælper din virksomhed med at fokusere på kerneopgaven uden at forstyrre dit sind med overvældende komplekse beslutninger.

Sikkerhed

Din sikkerhed er det vigtigste for os i Invertus. Vi arbejder konstant på nye sikkerhedstiltag, der sikre dig imod enhver form for it-og databrud. Vi har en skarp egenkontrol på vores udviklere, kode og databehandlere.

De bedste produkter på tilbud

Vores nye support services er skræddersyet til at opfylde dine behov og optimere din vækst:

Simpel Modul Installation

Vores PrestaShop “Simple Modul Installationsplan” involverer installation af nye PrestaShop moduler, der sikrer den grundlæggende funktionalitet, samtidig med at du sparer tid og penge. Vores team er altid klar til at give jer feedback om mulige tekniske konflikter eller yderligere konfigurationer.

Avanceret Modul Installation

Invertus’s udviklere står til at give en forbedret funktionalitet og uovertruffen brugeroplevelse til din e-shop ved at implementere avancerede servicemoduler, såsom: Analytics, betaling, levering og lagerstyring, SEO og funktionalitetstest. Vores team er altid klar til at give jer feedback om mulige tekniske konflikter eller yderligere konfigurationer.

Fejlfinding

Vores uddannede eksperter vil rette op ved at analysere fejl-log og give en detaljeret rapport, mens de løser problemet. Vores procedurer og workflow er 100% dokumenteret. Vi levere ændrings analyser af alt vi rør ved mens vi fixer dit problem.

Fejlfindings Analyse

Du kan stole på vores ekspertvejledning vil hjælpe dig

med evt. problemer, hvis din e-shop ikke virker. Vores eksperter analysere problemet, revidere fejllogs og ser på din filstruktur for at give dig en detaljeret rapport eller vurdering for at løse et problem.

PrestaShop installation

Vi installerer en ren PrestaShop version af dit valg (vi anbefaler stærkt den nyeste version). Vi kan hjælpe dig med at vælge en hosting udbyder for at opfylde de nødvendige PrestaShop kompatibilitets krav, hvis det kræves! Denne service omfatter filoverførsel til din server; installation af PrestaShop kernesystem version, mm.

Support og vedligeholdelse

Vi sikrer, at du er dækket, når du står over for en uforudset fejl eller har behov for anden teknisk assistance når som helst! Vi besvarer din henvendelse, indenfor 72 timer. Vores team vil guide dig trin for trin og svare på spørgsmål for at hjælpe dig.

Opgrader til den seneste 1.7 version

Kører din shop på PrestaShop 1.7.x og ønsker du at opgradere den til den seneste 1.7.x? Hos Invertus opdatere vi din shop fra nuværende 1.7.x til den seneste og mest stabile PrestaShop version. Som det førende udviklingsbureau og PrestaShop Premium partner er vi fokuseret på at levere bedst mulige PrestaShop-services til at hjælpe med at understøtte den bedste platform for e-handel.

 

Hvis der er noget andet, du har brug for hjælp med, skal du være velkommen til at skrive en mail til marketing@invertus.eu

Interested in reading more? Sign-up for our exclusive content!

* indicates required