Funktionelle marketing værktøjer gør dit websted konkurrencedygtigt

Alt hvad du behøver for at få mere trafik, booste dit salg og opbygge kundeloyalitet

Stryg til tops blandt søgeresultaterne

Avancerede, indbyggede SEO funktionaliteter der kan tilpasses dit websted og få dig helt i top på listen over søgeresultater fx meta titler, meta beskrivelser og URL

Læs mere om vores digital markedsføring

Mere salg med statistik værktøjer

Den direkte adgang til dybdegående analyse- og statistikværktøjer i back-office giver dig bedre forståelse for, hvad der virker salgsfremmende. På baggrund af opdaterede data træffer du nemmere de beslutninger, der giver dig mest salg i din webshop.

Sæt fuld fart på din forretning online marketing værktøjer

Webshop som er pakket med online marketing funktioner

Få kunderne til at putte mere i kurven

Med dynamiske regler omkring prissætning – fx ”køb 2 og få en gratis”, kan du tilpasse priserne forskellige segmenter og målrette eksklusive rabatter og tilbud til særlige kundegrupper.

Værdikuponer og særlige tilbud

Opret rabatkoder og særlige tilbud, der tilbyder dine kunder besparelser eller gratis fragt.
Du kan også belønne kunder i forbindelse med ”første ordre”, tilbyde attraktive tilbud på fødselsdage eller hvis de henviser en ny kunde.

Få flere kundeanmeldelser

Gode kundeanmeldelser er noget af det mest effektive, når du skal øge kundernes tillid og optimere dine SEO aktiviteter med unikt indhold.

Opbyg kundeloyalitet

Få dine kunder til at vende tilbage igen og igen. Med fristende loyalitetsprogrammer, belønninger og social media delingsfunktioner, skaber du nemt mere aktivitet og øget omtale med få klik.

Effektiv e-mail marketing

Nyhedsbreve, abonnementer og kampagnemails er de mest effektive måder at kommunikere med dine kunder på. Du får hurtigt din kundebase til at vokse og skaber relationer, der gør gensalg til en nemmere.

Nysgerrig efter mere?

Når du vælger PrestaShop får du mulighed for at skræddersy din forretning med endnu flere af de indbyggede funktioner eller add-ons, der kan skræddersy din markedsføring og tilpasse den til netop dine kunders behov. Du kan fx indbygge ønskesedler, oprette live-chats eller minde besøgende om, at de har varer i kurven.

PrestaShop Addons