Hos Invertus lever og ånder vi for PrestaShop

Med base i København og som eneste eksklusive PrestaShop Premium Partner i Danmark er vi certificerede PrestaShop partnere i Sverige, Norge, Finland, England og Litauen.
Gennem mange år har vores team opnået bred erfaring med at designe, udvikle, markedsføre, uddanne og supportere skalerbare e-handel løsninger til små og mellemstore virksomheder, internationale multichannel detailhandlere og leverandører af e-handel løsninger.
Som PrestaShop Premium Partnere garanterer vi høje standarder og udsøgt kvalitet.

Invertus – din næste PrestaShop leverandør

Siden 2009 har vi udviklet og implementeret nogle af de mest udfordrende og innovative projekter på PrestaShop platformen.
I dag er vi et af de teknisk mest kompetente agenturer på løsningen.
Invertus ApS er det første premium agentur i Skandinavien, og det eneste PrestaShop Premium agentur i Danmark, som er akkrediteret til:

 • Certificering af PrestaShop agenturer i Danmark
 • Træning af PrestaShop brugere og udviklere i Danmark
 • Vedligeholdelse og support på vegne af PrestaShop i Danmark.

Sammen udvikler vi dine ideer

Hos Invertus udvikler vi dine ideer fra start til slut.
Sammen arbejder vi målrettet på at føre dine ideer ud i livet samtidig med, at vi løbende tilbyder vedligeholdelse og support af dit websted.
Bred erfaring med enterprise-kunder og over 100 add-ons på mere end 200 web-butikker, beviser vores erfaring indenfor udvikling af PrestaShop moduler.

Sådan hjælper vi dig…

 • Atlassian JIRA Agile til Plan, Bane og Rapporter vores projektaktiviteter. Du får adgang til samtlige programmer og kan til enhver tid se status for projektet.
 • Gennemsigtighed til højeste niveau – Tempo integreret med JIRA giver dig mulighed for at se det store billede af processen.
 • Alt arbejde opbevares i Atlassian Bitbucket (GIT) og giver dig real-time synlighed i vores arbejde.
 • Vi afstemmer altid teststrategien med dig og vælger de mest optimale løsninger i forhold projektets kompleksitet og dine behov.
 • Vi nedbryder projektet i mindre bidder, så du tidligt ser funktionaliteterne i aktion. Det giver os værdifuld feedback og sikrer et smidigt og effektivt flow i projektet.
 • Vi imødekommer gerne dine ønsker om at anvende andre værktøjer.
 • Vi lever af glade kunder!

NAVN

EMAIL

Website

BESKED

 

 • Uovertruffen kundeservice – Kunden er altid nr. 1 for os
 • Integritet – At gøre det rigtige – selv, når ingen ser det.
 • Kompetence – Viden, færdigheder og holdninger. Kun når alle tre arbejder sammen gør det en forskel
 • Teamwork – Sammen opnår alle mere

Det siger kunderne…

“Fremragende samarbejde med teamet af eksperter hos Invertus. De er altid en fornøjelse at arbejde med, som vi har gjort i mange år nu.. “
- rudecru.com (Denmark)
“Invertus er meget professionelle. De er nemme at arbejde med, har et stort drive og besidder en masse kompetence indenfor Prestashop området (og mere).“
- direktfran.se (Sweden)
“I think this company have the best support in PrestaShop thanks.“
- lemak.bh (Bahrain)
”The module is just perfect! But what impressed me more is the support they gave me, I had different issues with my hosting provider and with some scripts and they did all to find my issues! Now all works perfectly!
Really nice, great and professional team, just recommend them at 100%! Thanks Invertus team!“
- tiq-taq.ch (China)
” Invertus er en af de bedste Prestashop firmaer på markedet. Deres moduler er super godt struktureret, er brugervenlige, og hvad der er vigtigst – støtten man får fra selskabet. Vi bad om flere ændringer for at tilpasse modulet til at passe bedre på vores hjemmeside og Invertus støtte gjorde det for os! Oven i det blev alt gjort hurtigt og på en meget professionel måde. Vi behøvede ikke at forklare hvad vi havde brug for. Korrekte ændringer blev fortaget i første forsøg. Vi kan varmt anbefale dette selskab for til dine Prestashop udviklingsbehov. ”
- VICTORIA STEP, direktør for SP VSDESIGNS
“It took me a while to find out a serious and professional company like Invertus. Since the first contact, I felt I could trust them the complex tasks in my hands. The results met the requirements and the deliverables are robust and coded in the most professional way. It is a pleasure to work with Invertus, the team is easy going, project manager and developers, they have a high sense of responsibility, know-how and professionalism. I certainly hope to keep working with Invertus in the future.”
- nivoria.com (Spain)

Billeder af vores kontor

image 1

image 1

kontor5

kontor4