Bliv det foretrukne valg som PrestaShop partner

Som PrestaShop partner, får du mulighed for at prøve kræfter med de udfordringer du møder i vores globale netværk af online forretningsfolk.
Uanset om du er webbureau, et e-handel selskab med kant eller en spirende iværksætter, får du mulighed for at arbejde sammen med en af de bedste platforme.
Send os et par linjer og vi vender tilbage til dig snarest.

PrestaShop modtager hver dag mange anmodninger fra små og store virksomheder, og vi leder derfor efter kompetente og stærke partnere, der har mod på at fremme vores brand og samtidig hjælpe vores kunder med at få endnu mere ud af deres online  forretning.

Her er dine partner fordele

Sæt fart på din omsætning

PrestaShop håndterer hver dag adskillige projektanmodninger. Det betyder, at du som partner har adgang til nye udfordringer med potentielle kunder.

Træning og support

Vi sætter pris på vores partner relationer og støtter dig i hvert eneste skridt på vej til succes.
Hvis du har brug for teknisk bistand er til rådighed 24/7, så du føler dig klædt på til at servicere dine kunder.

Marketing og synlighed

Som partner får du værdifuldt marketing materiale, der støtter op om dit salg.
Samtidig garanterer vi dig synlighed og eksponering i vores eget system – herunder website eksponering og adgang til eksklusive arrangementer.

Har du overvejet at blive PrestaShop Partner allerede i dag?

Partnerprogrammet tilbyder en bred vifte af spændende muligheder, så du kan udnytte dit potentiale og komme i kontakt med nye kunder.certification-details-hands

Ring til os og hør nærmere på +45 71 99 98 96 eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os nu

NAVN

EMAIL

Website

BESKED